https://www.alo.bg/9364196 - 0892095926
https://www.alo.bg/10173206 - 0878680648
Допробвало ми се е нещо от тоя сорт - някоя здрава леля добре да ме размачка и накрая да ме източи. За тъз персона четох из форумите стари мнения и намерих, че преди е имала обява и в другия раздел и минимум манивели е правела. Някои са писали, че добре мачка, други че добре цеди патока накрая, трети че не ставала, четвърти че била неприятна и т.н. общо взето мнения всякакви.
Другия месец изглежда ще имам път към София, та да питам тука някой има ли скорошни впечатления от нея, как е положението, бара ли хуя все още, друго прави ли, какви кинти иска за тия работи, държи ли се нормално или е тегава, такива неща?
Може и идеи за други подобни - около тая възраст и по-здравички да са, добре да те намачка и да те изпразни накрая, че в момента точно това ми се е завъртело из главата, че искам да пробвам.
Здрава леля
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
PublicEnemy
- Благодарил: 15 пъти
- Благодарен: 18 пъти
Re: Здрава леля
Ако не те бърка къде се намира цената й на фона на другите е ок за тест. Аз лично на стадион във фитнес не бих отишъл, прекалено недискретно ми се струва. Ако беше на нормална локация, вероятно щеше да има доста повече отзиви за нея.
Може и да е спряла с допълнителните услуги щом се е преместила във фитнес. По принцип никой не знае за какво влизаш там - отиваш на масаж, но ако се разчуе става кофти. Иначе отдавна беше, когато имаше още обяви и по другия раздел, поне 3 години, че да не са и повече.
Оуу, ако са така нещата няма кой да се занимава. Нямам намерение да правя сеир там. Язък, щото ми се щеше да ме натисне хубаво, да ми намести кокалите, а накрая с тая стабилна ръка да сложи повече олио, да го хване за гушата и да го изцеди до капка.
-
Pizzetti
- Благодарил: 61 пъти
- Благодарен: 79 пъти
От друга страна, ходех редовно преди много години при една леля в един фитнес до Парк хотел Москва, Марияна май се казваше (ама не се заклевам), с нея лека полека стигнахме до края. Но ходих доста пъти. Идеята ми е, че е масажно студио във фитнес няма значение за тия работи. Там, например, се къпех в общата баня на фитнеса, после минавах по кърпа през целия коридор пред рецепцията и влизах в стаята за масаж. Обикновено нямаше никого, освен хората на рецепцията, най-много да е имало някой в банята или на път към фитнеса.