Здрава леля

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Trigera
Благодарен: 2 пъти

Здрава леля

Мнение от Trigera »

https://www.alo.bg/9364196 - 0892095926
https://www.alo.bg/10173206 - 0878680648

Допробвало ми се е нещо от тоя сорт - някоя здрава леля добре да ме размачка и накрая да ме източи. За тъз персона четох из форумите стари мнения и намерих, че преди е имала обява и в другия раздел и минимум манивели е правела. Някои са писали, че добре мачка, други че добре цеди патока накрая, трети че не ставала, четвърти че била неприятна и т.н. общо взето мнения всякакви.
Другия месец изглежда ще имам път към София, та да питам тука някой има ли скорошни впечатления от нея, как е положението, бара ли хуя все още, друго прави ли, какви кинти иска за тия работи, държи ли се нормално или е тегава, такива неща?
Може и идеи за други подобни - около тая възраст и по-здравички да са, добре да те намачка и да те изпразни накрая, че в момента точно това ми се е завъртело из главата, че искам да пробвам.
PublicEnemy
Благодарил: 15 пъти
Благодарен: 18 пъти

Re: Здрава леля

Мнение от PublicEnemy »

Ако не те бърка къде се намира цената й на фона на другите е ок за тест. Аз лично на стадион във фитнес не бих отишъл, прекалено недискретно ми се струва. Ако беше на нормална локация, вероятно щеше да има доста повече отзиви за нея.
Frank
Благодарил: 53 пъти
Благодарен: 39 пъти

Мнение от Frank »

Може и да е спряла с допълнителните услуги щом се е преместила във фитнес. По принцип никой не знае за какво влизаш там - отиваш на масаж, но ако се разчуе става кофти. Иначе отдавна беше, когато имаше още обяви и по другия раздел, поне 3 години, че да не са и повече.
Trigera
Благодарен: 2 пъти

Мнение от Trigera »

Оуу, ако са така нещата няма кой да се занимава. Нямам намерение да правя сеир там. Язък, щото ми се щеше да ме натисне хубаво, да ми намести кокалите, а накрая с тая стабилна ръка да сложи повече олио, да го хване за гушата и да го изцеди до капка.
Pizzetti
Благодарил: 61 пъти
Благодарен: 79 пъти

Мнение от Pizzetti »

От друга страна, ходех редовно преди много години при една леля в един фитнес до Парк хотел Москва, Марияна май се казваше (ама не се заклевам), с нея лека полека стигнахме до края. Но ходих доста пъти. Идеята ми е, че е масажно студио във фитнес няма значение за тия работи. Там, например, се къпех в общата баня на фитнеса, после минавах по кърпа през целия коридор пред рецепцията и влизах в стаята за масаж. Обикновено нямаше никого, освен хората на рецепцията, най-много да е имало някой в банята или на път към фитнеса.
Аватар
pizdec
Благодарил: 63 пъти
Благодарен: 103 пъти

Мнение от pizdec »

За мен има голямо значение отношението, а при тази беше отвратително.
Leo
Благодарил: 49 пъти
Благодарен: 46 пъти

Мнение от Leo »

Ходих преди седмица, вече само масаж, без екстри
Публикувай отговор