Холистичните масажи
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Холистичните масажи
https://www.alo.bg/izkusitelna-bryunetka-10230491 Къде приблизително е новия терен?
-
Bedata
- Благодарил: 368 пъти
- Благодарен: 20 пъти
Re: Холистичните масажи
С къде е бил стария терен?! Иначе много добре украсена обяваakarras написа: ↑Съб Яну 24, 2026 2:36 pm https://www.alo.bg/izkusitelna-bryunetka-10230491 Къде приблизително е новия терен?
Stoyan a.k.k Stputkoy или нещо такова: С прошляци като теб не се занимавам. Пиши си каквото искаш! Бъди жив и здрав!
-
Dinko-Dinev
- Благодарил: 18 пъти
- Благодарен: 17 пъти
Точно така, в началото на ул."Кракра", ако не ме лъже паметта №2 на същата. В момента на това място, във въпросното студио се помещава ателие за картини, което почти винаги е заключено и има оставен на вратата телефонен номер за контакт, в случай, че някой прояви интерес от изложените вътре произведения на изкуството.
За въпросната масажистка мога да кажа следното: Отвратително човече, има чепат характер, и още в телефонния разговор е способна да те изнерви и ти се прииска да й забиеш десен прав в кратуната. Качеството на самите макажи са под всякаква критика, мажете там н някакво олио, прави се, че търси конкретни точки, но всъщност просто те претупва...! Цените сами ги виждате. След всичко, което прочетохте до тук, мисля, че не е нужно да обяснявам дали си заслужава. На снимките, които са силно обработени, изглежда приемливо, но всъщност Зори или Зоя, не помня как се представяше, е леко прегърбена, доста ниска, направо дребна...!
Пичове, ако питате мен, по-добре отидете при някоя не чак толкова претенциоцна, за да можете да си изкарате хубаво, да се усмихнете, да ви освободи набързо и си тръгнете с настароение, и най-вече във вас да не тлее усещането, че сте прецакани...!
Поздрави!
Последно промяна от Dinko-Dinev на Вто Яну 27, 2026 5:58 pm, променено общо 1 път.
Тази е една с татуировка на корема, за да скрие сбръчкания корем. Не е така привлекателна като на снимката. Бил съм при нея като работеше на един известен салон на Неофит Рилски, където работеше например и Наталия(сега на Сточна гара), Светла ..
Нямам добри спомени, нещо беше крива, но не помня детаили.
Нямам добри спомени, нещо беше крива, но не помня детаили.