Холистичните масажи

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
akarras
Благодарен: 9 пъти

Холистичните масажи

Мнение от akarras »

https://www.alo.bg/izkusitelna-bryunetka-10230491 Къде приблизително е новия терен?
Bedata
Благодарил: 368 пъти
Благодарен: 20 пъти

Re: Холистичните масажи

Мнение от Bedata »

akarras написа: Съб Яну 24, 2026 2:36 pm https://www.alo.bg/izkusitelna-bryunetka-10230491 Къде приблизително е новия терен?
С къде е бил стария терен?! Иначе много добре украсена обява 😋 Друг ще каже дали исканата цена отговаря на предлаганата услуга, и дали мацката, която те посреща отговаря на тази от снимките! И ти колега, ако се престрашиш, сподели! 👍
Stoyan a.k.k Stputkoy или нещо такова: С прошляци като теб не се занимавам. Пиши си каквото искаш! Бъди жив и здрав!
Barista
Благодарил: 251 пъти
Благодарен: 45 пъти

Мнение от Barista »

Преди беше на Кракра. Добре се справя. Скоро не съм ходил.
Dinko-Dinev
Благодарил: 18 пъти
Благодарен: 17 пъти

Мнение от Dinko-Dinev »

Barista написа: Съб Яну 24, 2026 7:26 pm Преди беше на Кракра. Добре се справя. Скоро не съм ходил.
Точно така, в началото на ул."Кракра", ако не ме лъже паметта №2 на същата. В момента на това място, във въпросното студио се помещава ателие за картини, което почти винаги е заключено и има оставен на вратата телефонен номер за контакт, в случай, че някой прояви интерес от изложените вътре произведения на изкуството.
За въпросната масажистка мога да кажа следното: Отвратително човече, има чепат характер, и още в телефонния разговор е способна да те изнерви и ти се прииска да й забиеш десен прав в кратуната. Качеството на самите макажи са под всякаква критика, мажете там н някакво олио, прави се, че търси конкретни точки, но всъщност просто те претупва...! Цените сами ги виждате. След всичко, което прочетохте до тук, мисля, че не е нужно да обяснявам дали си заслужава. На снимките, които са силно обработени, изглежда приемливо, но всъщност Зори или Зоя, не помня как се представяше, е леко прегърбена, доста ниска, направо дребна...!
Пичове, ако питате мен, по-добре отидете при някоя не чак толкова претенциоцна, за да можете да си изкарате хубаво, да се усмихнете, да ви освободи набързо и си тръгнете с настароение, и най-вече във вас да не тлее усещането, че сте прецакани...!
Поздрави!
Последно промяна от Dinko-Dinev на Вто Яну 27, 2026 5:58 pm, променено общо 1 път.
mseven
Благодарил: 1 път
Благодарен: 18 пъти

Мнение от mseven »

Тази е една с татуировка на корема, за да скрие сбръчкания корем. Не е така привлекателна като на снимката. Бил съм при нея като работеше на един известен салон на Неофит Рилски, където работеше например и Наталия(сега на Сточна гара), Светла ..
Нямам добри спомени, нещо беше крива, но не помня детаили.
Публикувай отговор