Сливен

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Публикувай отговор
pavlin
Благодарен: 12 пъти

Re: Сливен

Мнение от pavlin »

Аз ще се въздържа,бих платил да го лапне(тя)и да го няма воаьора,ама кат се прави на ощипана мома,няма да има чести клиенти,и един по един ще я отсвирят,пък годинките си минават и няма да е все така
beserious1
Благодарен: 73 пъти

Мнение от beserious1 »

Rooder написа: Пет Авг 01, 2025 7:46 pm
pavlin написа: Пет Авг 01, 2025 2:36 pm
Rooder написа: Чет Юли 31, 2025 2:33 pm здравейте колеги. Ходих при Светлина и Даме Груев. Не видях никакви признаци Светлина да прави нещо. напълно покрит, не прие нищо. тя е българката със сините очи. колкото до Даме Груев....хубаво момиче и много сладко, но с мъж в къщата е невъзможно да се направи нещо с нея.
Ами да,имало някой там,дреме и пази,да не я скочат,няма вариант да печели без щастлив край,масажа е слабичък,ако някой има пробив,да споделя,че да помогнем на бизнеса й
неудобно е, вратата е отворена и сякаш той гледа. не препоръчвам. дори и за нормален масаж. никога не съм виждал такава ситуация.
Изумително :)
Дори езиковата бариера не е пречка на безмозъчните олигофрени да се разбират :o
razputin
Благодарил: 214 пъти
Благодарен: 370 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Топтан с биСЕРюса та да ги предвожда.
Коса расте, акъл не доада
Rooder
Благодарил: 2 пъти
Благодарен: 9 пъти

Мнение от Rooder »

pavlin написа: Съб Авг 02, 2025 8:56 am Аз ще се въздържа,бих платил да го лапне(тя)и да го няма воаьора,ама кат се прави на ощипана мома,няма да има чести клиенти,и един по един ще я отсвирят,пък годинките си минават и няма да е все така
да, не си струва. мъжът губи много пари на жена си. никога не съм се чувствал толкова неловко. дори не можеш да си свалиш шортите.
pavlin
Благодарен: 12 пъти

Мнение от pavlin »

Rooder написа: Нед Авг 03, 2025 10:14 am
pavlin написа: Съб Авг 02, 2025 8:56 am Аз ще се въздържа,бих платил да го лапне(тя)и да го няма воаьора,ама кат се прави на ощипана мома,няма да има чести клиенти,и един по един ще я отсвирят,пък годинките си минават и няма да е все така
да, не си струва. мъжът губи много пари на жена си. никога не съм се чувствал толкова неловко. дори не можеш да си свалиш шортите.
Не е само тя,като не дава нищо,ще дирим другаде.А що се отнася за другарчето й,няма работа там,пък като иска да стои,ще му прави масажи само на него
Публикувай отговор