Сливен
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Сливен
Аз ще се въздържа,бих платил да го лапне(тя)и да го няма воаьора,ама кат се прави на ощипана мома,няма да има чести клиенти,и един по един ще я отсвирят,пък годинките си минават и няма да е все така
-
- Благодарен: 73 пъти
ИзумителноRooder написа: ↑Пет Авг 01, 2025 7:46 pmнеудобно е, вратата е отворена и сякаш той гледа. не препоръчвам. дори и за нормален масаж. никога не съм виждал такава ситуация.pavlin написа: ↑Пет Авг 01, 2025 2:36 pmАми да,имало някой там,дреме и пази,да не я скочат,няма вариант да печели без щастлив край,масажа е слабичък,ако някой има пробив,да споделя,че да помогнем на бизнеса йRooder написа: ↑Чет Юли 31, 2025 2:33 pm здравейте колеги. Ходих при Светлина и Даме Груев. Не видях никакви признаци Светлина да прави нещо. напълно покрит, не прие нищо. тя е българката със сините очи. колкото до Даме Груев....хубаво момиче и много сладко, но с мъж в къщата е невъзможно да се направи нещо с нея.

Дори езиковата бариера не е пречка на безмозъчните олигофрени да се разбират

да, не си струва. мъжът губи много пари на жена си. никога не съм се чувствал толкова неловко. дори не можеш да си свалиш шортите.
Не е само тя,като не дава нищо,ще дирим другаде.А що се отнася за другарчето й,няма работа там,пък като иска да стои,ще му прави масажи само на него