Miro38 написа: ↑Пон Ное 03, 2025 4:10 pmturboto написа: ↑Пон Ное 03, 2025 10:40 amБрадъре нз какви са ти критеерите ,но момата е много зле визуално ,доста е конеста +това като се качи в колата смърдеше яко на алкохол ...помолих я очтиво да слезнеsexi0606sexi написа: ↑Нед Ное 02, 2025 3:52 pm https://adamieva.info/obiava-4846865/-
Орговаря на снимките и годините. Точна с уговорката. Не е крадавица, но не е и грозна. Не те пришпорва, свали си блузата, даде да и мачкам циците, които са просто страхотни. Лапа добре, лигави.Отношението и е добро, хигиената също-носеше си спрей за дизинфекция на ръцете. За френска без и свършване в устата платих 90 лв. Цена-качество е перфектна
Нещо си се объркали,аз съм бил с тази поне двайсетина пъти откакто работи,момиченцето е много точно.Аз съм я молил да ми прави компания с едно малко и тя ми е отказвала защото нито пие нито ползва наркотици. Накрая от немай къде прави наздраве и си мокри устата... Височка е,но то си пише...като не харесваш високи не я търси...С относно френската и секса,старае се,отношението и е внимателно,не отказва пози,мачкаш хубави цици на воля. Много по добре е от смрадливите циганки или тия по 1000 дето и сутиена не си свалят. В лице не е Мис свят,но е симпатяга. За тази цена е повече от добре....Но всичко е по вкуса....едни слаби,други дебели..
Кой каквото му харесва
С толкова правописни грешки може да пише само цигански сводник. Това момиче е пухкаво, високо, но е сладурка. Старае се много, сериозна е и прави хубави свирки. Ще дам отзив по нататък как е в секса. Сега искам да пробвам с някоя натокана милфка. Ще бъда благодарен за препоръка. Може на лични