Здравейте , някои с мнение за дамата? 0884471438

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
razputin
Благодарил: 367 пъти
Благодарен: 606 пъти
Обратна връзка:

Re: Здравейте , някои с мнение за дамата? 0884471438

Мнение от razputin »

Ми грозна а на плашило
Койнаре rulez :!:
ThyLived
Благодарен: 2 пъти

Мнение от ThyLived »

Скоро писах с нея щот беше качила други снимки и не знаех че е тя, искаше 40е за 1 свършв. и още 20е за следващо. Принципно се ебе на поразия без и някъде бях чел че разнася всякви болести ... така че имай го в предвид...
RamRam
Благодарен: 5 пъти

Мнение от RamRam »

Уааааууу....Кофти!!!!Добре, че пишеш за заразите!!
Страшно важно е!!Благодаря!!! А би ли споделил другите нейни снимки, за които споменаваш , че е качила за да не се объркам по тях и да я взема за друга????Благодаря
Nik#
Благодарил: 5 пъти
Благодарен: 7 пъти

Мнение от Nik# »

RamRam написа: Сря Апр 29, 2026 1:01 pm https://adamieva.info/obiava-4888214/op ... e-bonus-69
По телефона ми предложи секс без и аз я сложих в графа Рискови
razputin
Благодарил: 367 пъти
Благодарен: 606 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Язе па я сложих в графа млго тежка грозофилия и без да си говора с нея.
Къ ви са прищева с тикиви та си абите и минутите да им звъните не знам, тава да ми плащат не моа го мандръсам и на една дамажана с юта рикия
Последно промяна от razputin на Вто Май 05, 2026 10:53 pm, променено общо 1 път.
Койнаре rulez :!:
Dinko-Dinev
Благодарил: 24 пъти
Благодарен: 28 пъти

Мнение от Dinko-Dinev »

Ако ви кажа, че преди време и аз бях се засилил да посетя госпожата, и още по телефона като ми предложи да я чукам без кондом, и да я напълня, както отпред, така и отзад, и ми стана ясно, че си е потенциална носителка на венерически заболявания…
Уви, от снимките ми се струва, че има стегнато тяло и нелоши цици..
Psychoo44
Благодарил: 6 пъти
Благодарен: 4 пъти

За.тази мръсна девойка знае ли се нещо

Мнение от Psychoo44 »

Barista
Благодарил: 321 пъти
Благодарен: 76 пъти

Re: За.тази мръсна девойка знае ли се нещо

Мнение от Barista »

Мързел путка не ебе!
0884471438
Dinko-Dinev
Благодарил: 24 пъти
Благодарен: 28 пъти

Re: За.тази мръсна девойка знае ли се нещо

Мнение от Dinko-Dinev »

Barista написа: Съб Май 30, 2026 12:20 pm Мързел путка не ебе!
0884471438
В конкретния случай, по-добре да го мързи момчето, че това момиченце, ще му докара редица бели от медицински характер.
Коментирана е ето тук - https://ebalnik.net/viewtopic.php?f=5&t=3267
Въпреки, че линковете към темата вече не са с активни обяви, тъй като същата следи какво се пише за нея и постоянно сменяват с малкото й сводниче - снимки, обяви и телефонни номера, точно за нея се говори в горепосоченото.
Поздрави!
Naturalsexlover
Благодарен: 3 пъти

https://adamieva.info/obiava-4892164/opita-ima-znachenie

Мнение от Naturalsexlover »

Здравейте пичове! Тази "дама" ебал ли я е някой да сподели мнението си?
Vasi86

Мнение от Vasi86 »

Предлага секс без още по телефона. Не!
Psychoo44
Благодарил: 6 пъти
Благодарен: 4 пъти

Как се справя тази

Мнение от Psychoo44 »

https://adamieva.info/obiava-4892164/ba ... a-30min-40
Раздава ли се. И с устата бива ли я?
Barista
Благодарил: 321 пъти
Благодарен: 76 пъти

Re: Как се справя тази

Мнение от Barista »

Psychoo44 написа: Нед Авг 02, 2026 8:05 pm https://adamieva.info/obiava-4892164/ba ... a-30min-40
Раздава ли се. И с устата бива ли я?
Инфо от колега от другия форум:

Да, знам - в "Адам и Ева" не се пипа! Но реших да пробвам и залепнах. Бил съм с мацката 4 пъти - 2 пъти при мен, 2 пъти при нея. Работи с поне 7-8 обяви. Някои са очевиден AI (те са отбелязани), други са реални. Отскоро я видях и в Ало-то.

Да започнем с доброто.
Яко тунинг!
Много яки големи силиконови цици. Стройно тяло. Прибран корем. Малко дупе. Татуси. Хубава кожа. Последния път си беше пипнала джуките. Не носи много грим. Мирише на парфюм. Аз се пусках все на пълна програма без да съм искал нещо кой знае какво. Всичко си направи. Безкрайна свирка с хепи енд. Секс в 2-3 пози. Разбира се, всичко се въртеше около циците.
А сега и лошото.
Прави всичко, но някакси вяло, про-форма. Не дава целувки по устните.
Разговор на полувремето - забравете. "Да", "Не", "Добре" и това е. Сигурно има квота от 3 изречения на сеанс. И я спазва стриктно.
"Ох" и "Ах" по време на секс - не. Можеш да чуеш шума от улицата навън.
Лицето - т.к. явно мацката обича тунинга, ботокса и филърите започват да надигат глас. След 3-4 години ще си кажат думата.
Теренът - постоянно сменя терените, но където и да е, при нея все едно, че бомба е гръмнала, но е чистичко. Ако държите на обстановката, по-добре я поканете на свой терен.
Уговорката - е, тука вече цирка е голям. Звъниш на номера, не вдига. След малко получаваш съобщение по Вайбър. Уговаряте се писменно. Отиваш, чакаш. На мой терен единия път я чаках 1 час след уговорката. Ама, пусти цици и безкрайна свирка с хепи енд. Ти звъниш на един номер, получаваш отговор от друг. Като най-накрая се намерите, следва "контролно обаждане" от мъжки глас. Пълна лудница. Мацката явно се е забъркала яко с някакъв "личен импресарио". А може и да не е един. Най-интересното е, че около 1 час след края на срещата получаваш съобщение по Вайбър "Как си изкара? Хареса ли ти?". Още малко и ще те питат "Оценете нашето обслужване от 1 до 10". :D :D :D

В заключение - ако някога сте се чудили какво е да правиш секс със секс-робот, с нея ще разберете. Фигура, цици, джуки, кожа - всичко е 6. Но комуникация никаква. Ако някога наистина пуснат секс-роботи, ще си взема един. Но задължително ще е с функция за разговори :) Иначе, за мен, мацката си заслужава. На тази цена! Проблемът може би донякъде е лицето, но засега е приемливо.

Забележка - последния път мацката нещо се опита да хитрува и да клинчи. Може да е било моментно настроение. Но ако тръгне да тарикатее за постоянно, ще се търсят алтернативи.
Astralopitek

Re: Как се справя тази

Мнение от Astralopitek »

Чудесно,а сега си пусни нужните изследвания щото за тая е писано доста....
Публикувай отговор