Здравейте , някои с мнение за дамата? 0884471438
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Здравейте , някои с мнение за дамата? 0884471438
Скоро писах с нея щот беше качила други снимки и не знаех че е тя, искаше 40е за 1 свършв. и още 20е за следващо. Принципно се ебе на поразия без и някъде бях чел че разнася всякви болести ... така че имай го в предвид...
Уааааууу....Кофти!!!!Добре, че пишеш за заразите!!
Страшно важно е!!Благодаря!!! А би ли споделил другите нейни снимки, за които споменаваш , че е качила за да не се объркам по тях и да я взема за друга????Благодаря
Страшно важно е!!Благодаря!!! А би ли споделил другите нейни снимки, за които споменаваш , че е качила за да не се объркам по тях и да я взема за друга????Благодаря
По телефона ми предложи секс без и аз я сложих в графа Рискови
-
razputin
- Благодарил: 345 пъти
- Благодарен: 565 пъти
- Обратна връзка:
Язе па я сложих в графа млго тежка грозофилия и без да си говора с нея.
Къ ви са прищева с тикиви та си абите и минутите да им звъните не знам, тава да ми плащат не моа го мандръсам и на една дамажана с юта рикия
Къ ви са прищева с тикиви та си абите и минутите да им звъните не знам, тава да ми плащат не моа го мандръсам и на една дамажана с юта рикия
Последно промяна от razputin на Вто Май 05, 2026 10:53 pm, променено общо 1 път.
Койнаре rulez 
-
Dinko-Dinev
- Благодарил: 23 пъти
- Благодарен: 22 пъти
Ако ви кажа, че преди време и аз бях се засилил да посетя госпожата, и още по телефона като ми предложи да я чукам без кондом, и да я напълня, както отпред, така и отзад, и ми стана ясно, че си е потенциална носителка на венерически заболявания…
Уви, от снимките ми се струва, че има стегнато тяло и нелоши цици..
Уви, от снимките ми се струва, че има стегнато тяло и нелоши цици..