Ботевградско шосе

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
loose1
Благодарен: 3 пъти

Ботевградско шосе

Мнение от loose1 »

Момчета да ви питам, какво е положението с тези по Ботевградско, че често минавам и ми се иска да се отбия за една бърза свирка, но ми се иска мнение от вас, тъй като с крайпътните момичета нямам никакъв опит
ivanavi
Благодарил: 114 пъти
Благодарен: 49 пъти

Re: Ботевградско шосе

Мнение от ivanavi »

Положението е , че ще ти излезе горе-долу същите пари да идеш някъде на терен с легло да ебеш, а не до колата в някоя отбивка на задна да я мандръсаш.
А па у тааа жега баце като се поизмешат пот, мъзга/лубрикант, немита пичка и сперма нема а ти прикаам за кво приключенее иде реч и после бръсане с мооокри кърпички и си мислиш, че си се "измил".....па и ако сте биле на сенкя (че на тоо пек ако са облещиш трее се намажеш с фактор 50 + да не изгориш , а и патарока също) постоянно да врънкят муй и да та апат комаре.
Иначе имаше някъде инфо за тия каки по Бтградско шосе коя кво що, ма трее се позачетеш назаде страниците.
За бръзо олабванье на макарите стаа от крайпътна , ма трее си рано сабаалем по ладовина (а они повечето тогива спинкат).
razputin
Благодарил: 368 пъти
Благодарен: 606 пъти
Обратна връзка:

Re: Ботевградско шосе

Мнение от razputin »

Оно язе не смеем да одим по улиците, че ми тече вода от макарите, ма тия момета от магистралите са железни баткоо, нема студ, нема пек, нема смрад за тех, ма клиентите требва да одат само с противогази.
Койнаре rulez :!:
Публикувай отговор