Мнения за този милф
					Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
	Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
- 
				Plamen4567
- Благодарен: 1 път
- 
				Nikolaj
- Благодарил: 101 пъти
- Благодарен: 119 пъти
Re: Мнения за този милф
Не се лъжи от снимките на тоя смешен сайт Адам и Ева. Дебела изрусена циганка това ще получиш реално. Попадна ми Тик-тока и и е потресаваща.
Това с фалшивите снимки никога не съм го разбирал, поне за мен си. Ако отида и не видя това което съм си харесал от снимките, аз не бил ползвал услугата. И вярвам всеки уважаващ себе си мъж. Такива номера означават, че жената няма никаква професионална етика. След подобно нещо на такава не бих могъл да имам доверие повече, каквото и да ми каже. Това е като да си поръчаш дадено ястие в ресторант, а вместо него да ти донесат друго. Връщаш ястието, разбира се.
- 
				Nikolaj
- Благодарил: 101 пъти
- Благодарен: 119 пъти
Каква професионална етика търсиш от курва при това циганка. На пръстите на едната ми ръка мога да си спомня само няколко които са били абсолютно точни с това каквото сме се разбрали и уговорили. А в Адам и Ева ако някой чака да види същото момиче на живо като отиде значи не живее на тоя свят а в някакъв друг. От циганки не чакай коректностSoldier90 написа: ↑Сря Авг 27, 2025 7:15 pmТова с фалшивите снимки никога не съм го разбирал, поне за мен си. Ако отида и не видя това което съм си харесал от снимките, аз не бил ползвал услугата. И вярвам всеки уважаващ себе си мъж. Такива номера означават, че жената няма никаква професионална етика. След подобно нещо на такава не бих могъл да имам доверие повече, каквото и да ми каже. Това е като да си поръчаш дадено ястие в ресторант, а вместо него да ти донесат друго. Връщаш ястието, разбира се.