Масажи класически, релаксиращ - 0896900839

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
razputin
Благодарил: 243 пъти
Благодарен: 403 пъти
Обратна връзка:

Re: Масажи класически, релаксиращ - 0896900839

Мнение от razputin »

Koitoi написа: Пон Авг 11, 2025 8:01 pm Разпутин и Джо99 най-вероятно са братя, а сигурно са
правени и в гъз, пичаги псоходиспансера работи. Потърсете помощ преди да е станало късно.
Ти земи потърси отнекъде едни 100 лв да идеш на курва психопат, вместо да блееш кат жъден овен у празно ведро тука, па не мисли за другите.
Примерно мое да си ги извадиш тиа пари баш от гъзъ дето е толкова стиснат и беден, че ако ти заврат тами един пирон ше излезе точно сто метра бодлива тел и триста капачки за бурканье и е ти стотачка кат ги продадеш моа земеш да идеш на истинска курва вместо да се опъвате с брат си и баща си анално в коневръза за икономия на семейни сретства, па и да мечиш на прискрипано маче у форума некой друг да плаща вместо тебе, клефар вмирисан.
Коса расте, акъл не доада
Koitoi
Благодарен: 3 пъти

Мнение от Koitoi »

razputin написа: Вто Авг 12, 2025 2:12 am
Koitoi написа: Пон Авг 11, 2025 8:01 pm Разпутин и Джо99 най-вероятно са братя, а сигурно са
правени и в гъз, пичаги псоходиспансера работи. Потърсете помощ преди да е станало късно.
Ти земи потърси отнекъде едни 100 лв да идеш на курва психопат, вместо да блееш кат жъден овен у празно ведро тука, па не мисли за другите.
Примерно мое да си ги извадиш тиа пари баш от гъзъ дето е толкова стиснат и беден, че ако ти заврат тами един пирон ше излезе точно сто метра бодлива тел и триста капачки за бурканье и е ти стотачка кат ги продадеш моа земеш да идеш на истинска курва вместо да се опъвате с брат си и баща си анално в коневръза за икономия на семейни сретства, па и да мечиш на прискрипано маче у форума некой друг да плаща вместо тебе, клефар вмирисан.
Явно от личен опит знаеш за връзките между семейството и кой как се думка, ама като ти разгледах всичко мнения и няма нищо ползотворно от тях, разбрах, че си Чикибоец който жените не му пускат, а секса в семейството е приоритет. Не мисля да ви падам на нивото, не че имате някакво, но желая ви всичко по сто ( идва от стоте лева, да поясня, че сте малко прости) което ми пожелавате на мен.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Koitoi написа: Вто Авг 12, 2025 10:14 am
Явно от личен опит знаеш за връзките между семейството и кой как се думка, ама като ти разгледах всичко мнения и няма нищо ползотворно от тях, разбрах, че си Чикибоец който жените не му пускат, а секса в семейството е приоритет. Не мисля да ви падам на нивото, не че имате някакво, но желая ви всичко по сто ( идва от стоте лева, да поясня, че сте малко прости) което ми пожелавате на мен.
Нда, от личен опит знам за много хитри цифуняци кат тебе, дето парадират да замергат с пачки по 100 а само мечат по форумите а разпитват за некоа и сбират по 5 лева на месец, дет ги крият от я от жена си, я от майка си че да идат на курва на 31 Февруари и чекат неко
друг да са преебе да иде некъде вместо тех.
Новината за тебе е, че не си открил топлата вода на измекярите па даже не си и стотния по сто такъв прокъсан подпетен галош и такава проста фукня кат твойта сме виждале у секо изостанало село дето сички сте отрочета на секс между роднини по пръва линеа.
Koitoi

Мнение от Koitoi »

razputin написа: Вто Авг 12, 2025 10:38 am
Koitoi написа: Вто Авг 12, 2025 10:14 am

Нда, от личен опит знам за много хитри цифуняци кат тебе, дето парадират да замергат с пачки по 100 а само мечат по форумите а разпитват за некоа и сбират по 5 лева на месец, дет ги крият от я от жена си, я от майка си че да идат на курва на 31 Февруари и чекат неко
друг да са преебе да иде некъде вместо тех.
Новината за тебе е, че не си открил топлата вода на измекярите па даже не си и стотния по сто такъв прокъсан подпетен галош и такава проста фукня кат твойта сме виждале у секо изостанало село дето сички сте отрочета на секс между роднини по пръва линеа.
Явно, тежката травма в детството си оказва влияние, и друго ти може да излезеш от селото ама селото няма фа излезе от теб. Иначе ми “харесва” селския и прост исказ който имаш, ама явно в бавното училище не си бил от най-добрите ученици, останал си калъф.
Аватар
Хълк
Благодарил: 37 пъти
Благодарен: 89 пъти

Мнение от Хълк »

Поредната тема тръгнала реЗко надолу !
Само не става ясно защо изобщо е форума при положение , че като някой пита нещо не му се отговаря по същество а го почват на къс пас ?
За питанките на малоумната joзефа ясно , но за другите ?
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Щото баце освен питащи чекиджии и калъфи друго нема. Дошъл недошъл и вече пита. Ма пита та чак пищи на умрело или лъска бастуня с едната ръка дога пита с другата.
Нормалните хора се отазаха да дават мнения, щото не могат и да получат никва информация.
Да си чел нещо от БатеБончо или sfpolice скоро например ?! Нема и да прочетеш.
Има и настоятелно питащи чак квичащи на умрело щот ептен немат пари да видат кво е курва кат горния бастун та даже настояват галошите ние да платиме и па да им свръшиме работата па и да опишеме сичко до бройката на косми по путката, та питащия да продължи да пита и на лични колко да къдрави тия косми, да разтрие пацата питащия и даже и да не иде или па да оплюе как са а преебал че си е дал стоте кирливи лева тоа питащия.
От тия същите питащи на мадамите им е писнало да им звънат по сто пъти по телефона и накрая да не идат или да им връжат тенекия и за тва отношението към всички назе става злобно.
Обвиняваме Jo и тоа си е откровено малоумен ма поне си го признава, ма язе ич не виждам с кво горния калъф е по-добър от него или па тоа прос цифуняк Чичи две теми по-надолу.
Или па да черпиме полезна информация за курвите от
биСЕРюса и NikolaJвръц ?
Я ми кажи биСЕРюса къде има полезно мнение за некой курволяк.
И ако се не земете уръце сите, се с такива кат тия ша е пълно.
Друг въпрос имаш ли да ти разясна ?
Аватар
Хълк

Мнение от Хълк »

Както вече споменах , каква е тогава ролята на този форум при положение , че именно на питане с последвал отговор , с цел предпазване от явна греда се базира ?
Да , разбирам че в случаят питащият , мнението съм си изградил на база дадените от него отговори , най-вероятно има отчетливо лиляв тен но какво от това ?
Съвсем нормално да бъдат спрени ревюта и нормални отговори при такова отношение спрямо питащият !
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Ти къде виде некой дето е влетел тука с едно мнение въпрос да е отишъл и да е дал отзив ? Язе знам само един такъв случай.
Тоа па горния трупал бил пачки ма искал друг да провери как е ситуацията та чак настоява - прос до нелепост, байо, даже не си е правил труда да прочете, че с тоа номер излизат тука още двеста чикибойци кат него, чак Jo представи си го разбра къв е и даже му изясни на хорски език, което е нетипично за него, че мнения за курви по форумите се дават по желание на тоя дет ги е посетил, а не по настояване на питащия щот е мноо убав или па да са не мине случайно.

Хубавото е, че ролята на тоа форум дет викаш, си я определяме ние, ако не си забелезал ма язе определено не понасам курви и сводници да са саморекламират, да са заядат или сополиви бастуни да мечат настоятелно на вдовици за уй, или па некви изпаднале измекяри да ми преподават с менторски тон курвоетика и курвофилисофия.

Питащите ше се предпазват от греди кат земат да четат поне, аре не да мислат и ако земе да идат на курва поне един път, баш не кат горния - ако па напишат и некое мнение тогава мое да им се отвори парашута да им са отговори подобаващо.
Кат влита и пита па и бръмчи нахално на тлъста муха - шут в гъзъ и баста.
Последно промяна от razputin на Вто Авг 12, 2025 2:21 pm, променено общо 1 път.
Jo99
Благодарил: 66 пъти
Благодарен: 66 пъти

Мнение от Jo99 »

Хълк написа: Вто Авг 12, 2025 11:20 am Поредната тема тръгнала реЗко надолу !
Само не става ясно защо изобщо е форума при положение , че като някой пита нещо не му се отговаря по същество а го почват на къс пас ?
Абе педал, точно пък ти най малко акъли може да даваш
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Jo99 написа: Вто Авг 12, 2025 12:42 pm
Трай па ти съм ти казвал, че твойте моменти на просветление са изключително кратки, да не ти дойдат пак на гости чичковците с белото бу и с големите спринцовки.
Jo99
Благодарил: 66 пъти
Благодарен: 66 пъти

Мнение от Jo99 »

razputin написа: Вто Авг 12, 2025 12:47 pm
Jo99 написа: Вто Авг 12, 2025 12:42 pm
Трай па ти съм ти казвал, че твойте моменти на просветление са изключително кратки, да не ти дойдат пак на гости чичковците с белото бу и с престилките.
Ще дойдат у вас уния брадатите
Аватар
Хълк

Мнение от Хълк »

Jo99 написа: Вто Авг 12, 2025 12:42 pm ...Абе ...
Както вече не веднъж сме уточнявали педал е единствено на майка ти изтърсачето комплексиран посерко !
Аре ся оди лъсни на бабати докато сере та да те облее нирвана !
Koitoi

Мнение от Koitoi »

Хълк написа: Вто Авг 12, 2025 12:06 pm Както вече споменах , каква е тогава ролята на този форум при положение , че именно на питане с последвал отговор , с цел предпазване от явна греда се базира ?
Да , разбирам че в случаят питащият , мнението съм си изградил на база дадените от него отговори , най-вероятно има отчетливо лиляв тен но какво от това ?
Съвсем нормално да бъдат спрени ревюта и нормални отговори при такова отношение спрямо питащият !
Много си прав, целта е да си помагаме и ако има преебан да един, а не всички, изобщо не ми е за парите, аз харесвам по-възрастни и ще отида, ама има ли смисъл да губя времето на дамата и моето, като може да се изкаже едно адекватно мнение и всичко да приключи. Лошото е че при джозефин и мистър правен в гъз разпЛутин от към газа, са просто и искат ефирно време, ама тъпка го наказваш с мълчание. Има свестни и точни колеги.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Тоа па, г-н да не съм преебан язе, слизест цифуняк, точно ти ли ше говориш за свесни и точни кат не си си избрисал още спермата от устата след ефирното време на продължително мъжко семейно прелюбодеяние с цел заделяне на двайс кинта в бюджета та да останат във фамилията.
Имам новина и за тебе - има преебан и се си ти и такива пишман терикати кат тебе, дето от страх случайно да са не минете ви оправат по неколко пъти в ден отзаде ма ауспусите са ви толкова широки та не мое и да разберете как ви го вдеват.
Последно промяна от razputin на Вто Авг 12, 2025 2:24 pm, променено общо 4 пъти.
Koitoi

Мнение от Koitoi »

РазплУтин, пробит калъф ти нямаш никакво мнение, а само критики, не си мерилото или съдника отвори си биричката и гъзерето и си набутай шишето.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Мерси, че ме информира какво правите у вазе в момента, ма немам нужда от тикиви долни емоции кат тия с които се забавлявате в тесен кръг там у вазе по роднински.
Глей само шишето да е по-евтинко да са не минеш случайно кат ти го изтърват в лакомия разпран гъз, че кат са загуби не моа го върнат ваште за амбалаж и после пак ше страдаш, че си са минал с 20 стотинки.
Koitoi

Мнение от Koitoi »

razputin написа: Вто Авг 12, 2025 1:05 pm Мерси, че ме информира какво правите у вазе в момента, ма немам нужда от тикиви долни емоции кат тия с които се забавлявате в тесен кръг там у вазе по роднински.
Глей само шишето да е по-евтинко да са не минеш случайно кат ти го изтърват в лакомия разпран гъз, че кат са загуби не моа го върнат ваште за амбалаж и после пак ше страдаш, че си са минал с 20 стотинки.
Говориш много за семейството, явно си кърмил от баща си и липсата на полезни вещества,които кърмата може да даде ти липсват и поради този факт си изостанал с развитието. Ама ще бъда благосклонен спрямо теб, чак те съжалявам.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Ми нормално е тва да измислиш докат смучеш сладко чамалюгата на тейко си а той ти завира шишетия отзаде, че стоте кирливи лева дет сте сбрали за курва сте ги пропиле още миналата нова година а нови нема да сберете, а се не минете
Може поне да му обясниш що си приличате, че кога та а раждал вероятно е бил адски фиркан иначе а та е фрълил в дупката на кенефа.
Koitoi

Мнение от Koitoi »

😂😂😂 пълен си с лафове като лайно с витамини, ама трудно ти идват, въртиш и сучеш( ама не уй за който си мислиш), а семейство и сто лева. Прост прост та го боли. 😂😂😂
Аватар
pizdec
Благодарен: 63 пъти

Мнение от pizdec »

Koitoi, не, няма "нищо повече". За хигиената няма защо да се безпокоиш. Нормално е цените да растат, при толкова много фантазьори, които смятат че масажистката няма да устои на безподобното им очарование (защо са сами след като са такива страхотни невероятни мъжкари - отделен въпрос). Според мен, не си струват 100 лв. Но секи сам си преценя.
Публикувай отговор