Не е тя, онази е по възрастна, предполагам вече около 45г. Снимките и бяха върху една маса надупена с Бяла риза, а другата с един зелен сутиен. Може да се сети някой така, казвам какъвто спомен имам. Идваше често в града почти всеки месец.mundungus написа: ↑Пет Окт 24, 2025 10:26 pmПредполагам, че става дума за тази https://www.alo.bg/9823556. За съжаление си смених телефона и аз и загубих номера, така,че не съм съвсем сигурен.Frankenstein написа: ↑Чет Окт 23, 2025 11:21 am Здравейте, следя форума отдавна но сега се регистрирах понеже издирвам една мадама. Преди се пускаше Варна, Шумен, Търново, Русе, Плевен. На обявата и пишеше "Ела и почуствай"
Около 42-45 годишна, черна чуплива коса леко пълна около 70кг., със приятно виснали цици, 120 на час, свирката без, свършва те в устата без пазарлъци и уговорки и други неща позволява. Много добро попадение беше, но последно като и звънях беше във Варна имала си редовни клиенти там и ме извика там. От тогава не е пускала обява, и номера също го нямам. Та издирвам я, и се надявам някой да има контакт с нея.
titilili@abv.bg това е имейла от обявата която е неактивна
Шумен
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
Frankenstein
- Благодарил: 1 път
Re: Шумен
-
Frankenstein
https://adamieva.info/obiava-4731547/st ... -10-v-ruse на външен вид много се доближава то тази, но не е тя защото при нея съм бил друг път.mundungus написа: ↑Пет Окт 24, 2025 10:26 pmПредполагам, че става дума за тази https://www.alo.bg/9823556. За съжаление си смених телефона и аз и загубих номера, така,че не съм съвсем сигурен.Frankenstein написа: ↑Чет Окт 23, 2025 11:21 am Здравейте, следя форума отдавна но сега се регистрирах понеже издирвам една мадама. Преди се пускаше Варна, Шумен, Търново, Русе, Плевен. На обявата и пишеше "Ела и почуствай"
Около 42-45 годишна, черна чуплива коса леко пълна около 70кг., със приятно виснали цици, 120 на час, свирката без, свършва те в устата без пазарлъци и уговорки и други неща позволява. Много добро попадение беше, но последно като и звънях беше във Варна имала си редовни клиенти там и ме извика там. От тогава не е пускала обява, и номера също го нямам. Та издирвам я, и се надявам някой да има контакт с нея.
Със сигурност се сетих за коя говориш, първия ми линк е за нея в тази група. Това е най добрата жене при която съм ходил, беше страхотно. После обявата беше изтрита след като стоя неактивна бая време. Аз успях само веднъж да отида при нея. Наистина беше невероятна мацка. Като разпитвах за нея в другия форум, някой каза че заминала с чужбина. Пишеше се Ива по име.Frankenstein написа: ↑Съб Окт 25, 2025 6:33 amНе е тя, онази е по възрастна, предполагам вече около 45г. Снимките и бяха върху една маса надупена с Бяла риза, а другата с един зелен сутиен. Може да се сети някой така, казвам какъвто спомен имам. Идваше често в града почти всеки месец.mundungus написа: ↑Пет Окт 24, 2025 10:26 pmПредполагам, че става дума за тази https://www.alo.bg/9823556. За съжаление си смених телефона и аз и загубих номера, така,че не съм съвсем сигурен.Frankenstein написа: ↑Чет Окт 23, 2025 11:21 am Здравейте, следя форума отдавна но сега се регистрирах понеже издирвам една мадама. Преди се пускаше Варна, Шумен, Търново, Русе, Плевен. На обявата и пишеше "Ела и почуствай"
-
Frankenstein
Точно така, същата. От доста време я няма по обяви. Беше много добра във всичко, бих се радвал ако имаш да споделиш нещо подобно като услуга от някоя.klimbu написа: ↑Нед Окт 26, 2025 3:23 pmСъс сигурност се сетих за коя говориш, първия ми линк е за нея в тази група. Това е най добрата жене при която съм ходил, беше страхотно. После обявата беше изтрита след като стоя неактивна бая време. Аз успях само веднъж да отида при нея. Наистина беше невероятна мацка. Като разпитвах за нея в другия форум, някой каза че заминала с чужбина. Пишеше се Ива по име.Frankenstein написа: ↑Съб Окт 25, 2025 6:33 amНе е тя, онази е по възрастна, предполагам вече около 45г. Снимките и бяха върху една маса надупена с Бяла риза, а другата с един зелен сутиен. Може да се сети някой така, казвам какъвто спомен имам. Идваше често в града почти всеки месец.mundungus написа: ↑Пет Окт 24, 2025 10:26 pm
Предполагам, че става дума за тази https://www.alo.bg/9823556. За съжаление си смених телефона и аз и загубих номера, така,че не съм съвсем сигурен.
За съжаление нищо подобно не съм случвал в Шумен, в други градове не мога да ходя, най доброто в шумен което съм срещал е Ванеса.Frankenstein написа: ↑Пон Окт 27, 2025 12:32 pmТочно така, същата. От доста време я няма по обяви. Беше много добра във всичко, бих се радвал ако имаш да споделиш нещо подобно като услуга от някоя.klimbu написа: ↑Нед Окт 26, 2025 3:23 pmСъс сигурност се сетих за коя говориш, първия ми линк е за нея в тази група. Това е най добрата жене при която съм ходил, беше страхотно. После обявата беше изтрита след като стоя неактивна бая време. Аз успях само веднъж да отида при нея. Наистина беше невероятна мацка. Като разпитвах за нея в другия форум, някой каза че заминала с чужбина. Пишеше се Ива по име.Frankenstein написа: ↑Съб Окт 25, 2025 6:33 am
Не е тя, онази е по възрастна, предполагам вече около 45г. Снимките и бяха върху една маса надупена с Бяла риза, а другата с един зелен сутиен. Може да се сети някой така, казвам какъвто спомен имам. Идваше често в града почти всеки месец.
-
Frankenstein
Какво предлага като услуга тази Ванеса, да споделиш малко повече как се справя. И къде и се намира терена.klimbu написа: ↑Пон Окт 27, 2025 12:39 pmЗа съжаление нищо подобно не съм случвал в Шумен, в други градове не мога да ходя, най доброто в шумен което съм срещал е Ванеса.Frankenstein написа: ↑Пон Окт 27, 2025 12:32 pmТочно така, същата. От доста време я няма по обяви. Беше много добра във всичко, бих се радвал ако имаш да споделиш нещо подобно като услуга от някоя.klimbu написа: ↑Нед Окт 26, 2025 3:23 pm
Със сигурност се сетих за коя говориш, първия ми линк е за нея в тази група. Това е най добрата жене при която съм ходил, беше страхотно. После обявата беше изтрита след като стоя неактивна бая време. Аз успях само веднъж да отида при нея. Наистина беше невероятна мацка. Като разпитвах за нея в другия форум, някой каза че заминала с чужбина. Пишеше се Ива по име.
Само стандартен и френска с презерватив. Не предлага нищо особенно, но като тяло, визия и отношение е добре ако сравняваш. Терена като ходих аз беше в стаите до кафе Мишел.Frankenstein написа: ↑Пон Окт 27, 2025 12:42 pmКакво предлага като услуга тази Ванеса, да споделиш малко повече как се справя. И къде и се намира терена.klimbu написа: ↑Пон Окт 27, 2025 12:39 pmЗа съжаление нищо подобно не съм случвал в Шумен, в други градове не мога да ходя, най доброто в шумен което съм срещал е Ванеса.Frankenstein написа: ↑Пон Окт 27, 2025 12:32 pm
Точно така, същата. От доста време я няма по обяви. Беше много добра във всичко, бих се радвал ако имаш да споделиш нещо подобно като услуга от някоя.
-
Frankenstein
Няма никакви екстри , така ли да разбирам?klimbu написа: ↑Пон Окт 27, 2025 12:50 pmСамо стандартен и френска с презерватив. Не предлага нищо особенно, но като тяло, визия и отношение е добре ако сравняваш. Терена като ходих аз беше в стаите до кафе Мишел.Frankenstein написа: ↑Пон Окт 27, 2025 12:42 pmКакво предлага като услуга тази Ванеса, да споделиш малко повече как се справя. И къде и се намира терена.
ДаFrankenstein написа: ↑Пон Окт 27, 2025 12:55 pmНяма никакви екстри , така ли да разбирам?klimbu написа: ↑Пон Окт 27, 2025 12:50 pmСамо стандартен и френска с презерватив. Не предлага нищо особенно, но като тяло, визия и отношение е добре ако сравняваш. Терена като ходих аз беше в стаите до кафе Мишел.Frankenstein написа: ↑Пон Окт 27, 2025 12:42 pm
Какво предлага като услуга тази Ванеса, да споделиш малко повече как се справя. И къде и се намира терена.
https://adamieva.info/obiava-4829163/barza-optsiia-50lv
Дърта, дебела циганка, никой да не ходи! Проверено.
Дърта, дебела циганка, никой да не ходи! Проверено.
-
Черната пантера
Очевидно не, щом вече я няма обявата.Черната пантера написа: ↑Чет Окт 30, 2025 1:52 pm Някой нещо мнение https://adamieva.info/obiava-4867168/simona-real дали е реална ?
Сега работи ли някоя в блока със сините стълби към борсата? Последно имаше там една дебеланка, която отдавна изчезна.