Точно при нея ходя и при другата ходих с силиконовите цици но вече спирам отказва ми пози иначе свирка ми прави нищо че си е направила устни.А тая с циците де е крънка пари и не прави хубава свирка.
Пробвах тази Ванеса където много я хвалите но както каза колегата и на мен ми отказа свирка и пози така че за мен лично не става. Алексчето може малко да е качила цената но за сравнение с това което има в града е най-доброто побадение .
Окончателно всички в Шумен научиха циганските номера, а някой си ги знаят и прилагат много отдавна. Ако може да им даваме по 100 евро и да лафим 2 минути и да си тръгваме най-добре за тях. А какви цени направиха така тънко след нова година. Май вече ще се принудим да не ходим щом е така.
Колега какво от това че е влязло € от 50лв после 70лв и вече 100 малко е прекалено сякаш, заплатите са същите, по магазините разделено на 1,95€ а при тях двойно стана, то за това алекс работеше до 17/18ч а вече и късно през ноща, мое лично мнение…
Компаньонска работа как ще очакваш да не вдигнат цени заплатите същи хахха като бях в лв имах спестени пари със евро и центове няма да мога да спестя
Не можах да разбера защо Алекс работеше до 17/18 а сега по късно
Който иска пари и през деня и през ноща работи
Е така си е но аз я окъсах с здравто и без това мислех да обявя бойкот заради цената. И ви призовавам и вие да го направите та да ги коригират. АННА МАРИЯ е 140 евро вече.
Ако не си заслужава 100-150-200 евро няма смисъл да се дава дал съм 100€ дето за нищо не става исках да пробвам АННА МАРИЯ но не сме свободни и двамата
Belinni написа: ↑Чет Яну 29, 2026 9:48 am
Е така си е но аз я окъсах с здравто и без това мислех да обявя бойкот заради цената. И ви призовавам и вие да го направите та да ги коригират. АННА МАРИЯ е 140 евро вече.
Онзи ден в Шумен Анна-Мария беше 50 евро половинката, 100 евро на час.