Някой колега с мнение тук ? 0886422793
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
oniqtamnqkude
- Благодарен: 2 пъти
Re: Някой колега с мнение тук ? 0886422793
На този номер (0886 422 793)има още обяви
https://adamieva.info/obiava-4840227/fr ... 15min-30lv
Мястото е в кв.Свобода срещу Чановете при северният парк,1вият вход,елената врата.Момичето изобщо не е тя от снимките а е некво друго към цигане с татос на лявата страна мисля беше някакво листо и малки гърди.Влижаш вътре приглушена светлина към мрак,стаята подредена чиста и малко хладна нищо че имаше климатик които не работеше.Процеса-пожелах 1 час в които имаше свирка с кондом,може и без но се доплаща,за секса слаба работа.
В апартамента е със сводници които тропат след 10-15 мин,тя им вика шефове и шефка-хахахах.Конфиденциалност нулева на тръгване се разминах с некъв чичак около 60г.
Щетата е 65€
Не препоръчвам
https://adamieva.info/obiava-4840227/fr ... 15min-30lv
Мястото е в кв.Свобода срещу Чановете при северният парк,1вият вход,елената врата.Момичето изобщо не е тя от снимките а е некво друго към цигане с татос на лявата страна мисля беше някакво листо и малки гърди.Влижаш вътре приглушена светлина към мрак,стаята подредена чиста и малко хладна нищо че имаше климатик които не работеше.Процеса-пожелах 1 час в които имаше свирка с кондом,може и без но се доплаща,за секса слаба работа.
В апартамента е със сводници които тропат след 10-15 мин,тя им вика шефове и шефка-хахахах.Конфиденциалност нулева на тръгване се разминах с некъв чичак около 60г.
Щетата е 65€
Не препоръчвам
-
sfpolice
- Благодарил: 43 пъти
- Благодарен: 66 пъти
Re: Някой колега с мнение тук ? 0886422793
Ходих преди около година, незнам дали е същата която колегата е посетил но въпреки всичко мога да кажа, че ме посрещна момиче на видима възраст около 35 години, висока около 165 см, за мен симпатяга в лице, тялото е добре запазено и оформено за видимата и възраст, с множество татойровки по тялото не особено артистични и не мога да кажа какво точно означават, около 55-60 кг., гърдите са малки но за мене задоволителни, не бих казал, чее циганка за мене си е от българския етнос, процеса фр.без беше задоволителна с пиерсинг на езика, секс с кондом също беше задоволителен не ми е отказвала пози и не ми е мрънкала за време не съм чул никой да подкашля и да тропа и.т.н