Тежки цици
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
avensis13
- Благодарил: 11 пъти
- Благодарен: 10 пъти
Тежки цици
https://adamieva.info/obiava-4883897/sa ... emi-tsitsi моля за мнение. Сигурен съм, че не съм единствения цицоман.
-
Dinko-Dinev
- Благодарил: 24 пъти
- Благодарен: 25 пъти
Re: Тежки цици
Почти съм сигурен, но мисля, че същата жена, до преди няколко месеца работеше в едно партерно помещение на ул. „св Иван Рилски“, малка пряка, в отклонението на бул. „Христо Ботев“, или пък, ако влизаш от бул. „Генерал Скобелев“… Сега, ако не се лъжа се премести някъде в кв. Банишора, не съм ходил на новото място.avensis13 написа: ↑Нед Юни 14, 2026 1:50 pm https://adamieva.info/obiava-4883897/sa ... emi-tsitsi моля за мнение. Сигурен съм, че не съм единствения цицоман.
Средна възраст на същата между 55-60г. Доста пищна, с огромни, хубави, стегнати гърди. Много симпатична, приятелски настроена, поне към мен. Вършеше си съвестно работата. Тогава беше с цени в доста широк диапазон – в различни обяви, с различни телефонни номера, предлагаше различни услуги. Моите посещения бяха за до 30 минути, френска, секс, турска – за около 50 лв. Винаги с кондом! /значи последно съм я посещавал миналата година, все още беше в левове заплащането/.
Бях доволен от предложеното – нормални цени, нормално отношение, всичко беше тихо, спокойно, дискретно.
Това са моите спомени и възприятия за преживяното, на няколко пъти.
Дано съм бил поне малко полезен.
Поздрави!
П.П. - Това, което ми правеше впечатление за нея, бе че винаги си изтриваше обявите, или поне ги премахваше в следобедните часове, както го направи и сега, и линковете не бяха активни. Но на следващия ден, в сутрешните часове същата отново ставаше аткивна. Може би работи само до следобед...
-
avensis13
Dinko-Dinev написа: ↑Нед Юни 14, 2026 4:08 pmПочти съм сигурен, но мисля, че същата жена, до преди няколко месеца работеше в едно партерно помещение на ул. „св Иван Рилски“, малка пряка, в отклонението на бул. „Христо Ботев“, или пък, ако влизаш от бул. „Генерал Скобелев“… Сега, ако не се лъжа се премести някъде в кв. Банишора, не съм ходил на новото място.avensis13 написа: ↑Нед Юни 14, 2026 1:50 pm https://adamieva.info/obiava-4883897/sa ... emi-tsitsi моля за мнение. Сигурен съм, че не съм единствения цицоман.
Колега, даже много полезен беше коментара. По всяка вероятност ще я посетя, стига да уцеля обявата ѝ когато я активира пак.
-
Barista
- Благодарил: 310 пъти
- Благодарен: 74 пъти
avensis13 написа: ↑Нед Юни 14, 2026 4:20 pmКой и е номера?Dinko-Dinev написа: ↑Нед Юни 14, 2026 4:08 pmПочти съм сигурен, но мисля, че същата жена, до преди няколко месеца работеше в едно партерно помещение на ул. „св Иван Рилски“, малка пряка, в отклонението на бул. „Христо Ботев“, или пък, ако влизаш от бул. „Генерал Скобелев“… Сега, ако не се лъжа се премести някъде в кв. Банишора, не съм ходил на новото място.avensis13 написа: ↑Нед Юни 14, 2026 1:50 pm https://adamieva.info/obiava-4883897/sa ... emi-tsitsi моля за мнение. Сигурен съм, че не съм единствения цицоман.
Колега, даже много полезен беше коментара. По всяка вероятност ще я посетя, стига да уцеля обявата ѝ когато я активира пак.
-
avensis13
Barista написа: ↑Нед Юни 14, 2026 4:47 pm+359879056994avensis13 написа: ↑Нед Юни 14, 2026 4:20 pmКой и е номера?Dinko-Dinev написа: ↑Нед Юни 14, 2026 4:08 pm
Почти съм сигурен, но мисля, че същата жена, до преди няколко месеца работеше в едно партерно помещение на ул. „св Иван Рилски“, малка пряка, в отклонението на бул. „Христо Ботев“, или пък, ако влизаш от бул. „Генерал Скобелев“… Сега, ако не се лъжа се премести някъде в кв. Банишора, не съм ходил на новото място.