Тежки цици

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
avensis13
Благодарил: 11 пъти
Благодарен: 10 пъти

Тежки цици

Мнение от avensis13 »

https://adamieva.info/obiava-4883897/sa ... emi-tsitsi моля за мнение. Сигурен съм, че не съм единствения цицоман.
Dinko-Dinev
Благодарил: 24 пъти
Благодарен: 25 пъти

Re: Тежки цици

Мнение от Dinko-Dinev »

avensis13 написа: Нед Юни 14, 2026 1:50 pm https://adamieva.info/obiava-4883897/sa ... emi-tsitsi моля за мнение. Сигурен съм, че не съм единствения цицоман.
Почти съм сигурен, но мисля, че същата жена, до преди няколко месеца работеше в едно партерно помещение на ул. „св Иван Рилски“, малка пряка, в отклонението на бул. „Христо Ботев“, или пък, ако влизаш от бул. „Генерал Скобелев“… Сега, ако не се лъжа се премести някъде в кв. Банишора, не съм ходил на новото място.
Средна възраст на същата между 55-60г. Доста пищна, с огромни, хубави, стегнати гърди. Много симпатична, приятелски настроена, поне към мен. Вършеше си съвестно работата. Тогава беше с цени в доста широк диапазон – в различни обяви, с различни телефонни номера, предлагаше различни услуги. Моите посещения бяха за до 30 минути, френска, секс, турска – за около 50 лв. Винаги с кондом! /значи последно съм я посещавал миналата година, все още беше в левове заплащането/.
Бях доволен от предложеното – нормални цени, нормално отношение, всичко беше тихо, спокойно, дискретно.
Това са моите спомени и възприятия за преживяното, на няколко пъти.
Дано съм бил поне малко полезен.
Поздрави!

П.П. - Това, което ми правеше впечатление за нея, бе че винаги си изтриваше обявите, или поне ги премахваше в следобедните часове, както го направи и сега, и линковете не бяха активни. Но на следващия ден, в сутрешните часове същата отново ставаше аткивна. Може би работи само до следобед...
avensis13

Мнение от avensis13 »

Dinko-Dinev написа: Нед Юни 14, 2026 4:08 pm
avensis13 написа: Нед Юни 14, 2026 1:50 pm https://adamieva.info/obiava-4883897/sa ... emi-tsitsi моля за мнение. Сигурен съм, че не съм единствения цицоман.
Почти съм сигурен, но мисля, че същата жена, до преди няколко месеца работеше в едно партерно помещение на ул. „св Иван Рилски“, малка пряка, в отклонението на бул. „Христо Ботев“, или пък, ако влизаш от бул. „Генерал Скобелев“… Сега, ако не се лъжа се премести някъде в кв. Банишора, не съм ходил на новото място.
Колега, даже много полезен беше коментара. По всяка вероятност ще я посетя, стига да уцеля обявата ѝ когато я активира пак.
Barista
Благодарил: 310 пъти
Благодарен: 74 пъти

Мнение от Barista »

avensis13 написа: Нед Юни 14, 2026 4:20 pm
Колега, даже много полезен беше коментара. По всяка вероятност ще я посетя, стига да уцеля обявата ѝ когато я активира пак.
Кой и е номера?
avensis13

Мнение от avensis13 »

Barista написа: Нед Юни 14, 2026 4:47 pm
avensis13 написа: Нед Юни 14, 2026 4:20 pm

Кой и е номера?
+359879056994
Чичо Пешо
Благодарен: 2 пъти

Мнение от Чичо Пешо »

На какви цени работи и какво предлага, обявата и я няма
Публикувай отговор