pizdec написа: ↑Вто Авг 12, 2025 2:53 pm
Koitoi, не, няма "нищо повече". За хигиената няма защо да се безпокоиш. Нормално е цените да растат, при толкова много фантазьори, които смятат че масажистката няма да устои на безподобното им очарование (защо са сами след като са такива страхотни невероятни мъжкари - отделен въпрос). Според мен, не си струват 100 лв. Но секи сам си преценя.
Благодаря, ако мога да ти бъда полезен ще се радвам.
Видяхме джозефин и разплУтник, че са само лаладжии.
Koitoi, не, няма "нищо повече". За хигиената няма защо да се безпокоиш. Нормално е цените да растат, при толкова много фантазьори, които смятат че масажистката няма да устои на безподобното им очарование (защо са сами след като са такива страхотни невероятни мъжкари - отделен въпрос). Според мен, не си струват 100 лв. Но секи сам си преценя.
Намерил от кой да взима мнения
Pizdek най големият фантазьор на форума
Koitoi написа: ↑Вто Авг 12, 2025 2:38 pm пълен си с лафове като лайно с витамини, ама трудно ти идват, въртиш и сучеш( ама не уй за който си мислиш), а семейство и сто лева. Прост прост та го боли.
Първо си извади шишето с бирата из пърделника и после плямпай, че ше ти изпадне през позииналата грозна зурла и тогава вече ща заболи, кат та лопне по краката. Ако па земе а са счупи, цела нош не ти мръда а врътиш и сучеш дудуци на околовръсното.
Ma как бе, ша си полезен, колко молец на вълнен пулофер, въшльо.