Знам, че темата е коментирана и преди, но не е лошо от време на време пак да се претопля, а и май нямаме дефинитивно мнение по въпроса.
Та коя мацка, според вас, е най-подходяща за foot fetish. Критерия е да има красиви и поддържани ходила и да се справя добре във foot job-а.
Аз съм ползвал тази услуга при Делина и Дилена. Делина има много красиви крака, но както и при другите услуги е до настроение и понякога не ми носи главата мрънкането и и лошата актьорска игра, но това е отделна тема. Дилена се справят страхотно (това не е изненада), но за съжаление не харесва особено крачетата и заради изпъкналите кокалчета. Виждам в момента обява, на някаква си Теди, която се хвали с краката си, но не съм пробвал.
Моля дайте препоръка, като може и да е от другия раздел (там нямам никаква идея как стоят нещата).
За любителите на крачета
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.